Jeg elsker mad og fester og har derfor i fem år drevet denne lille virksomhed som en fritids-fornøjelse. Meningen er at spare penge sammen, så det nuværende cateringbaserede Parrys Køkken en dag kan blive en lille forretning med dug på bordet og vin i glasset.

Men indtil da byder jeg på alt inden for festlige arrangementer i dit hjem, festlokaler eller på græsplænen i din have. Jeg laver maden og kagen og hvis I har brug for det, så serverer vi også og sørger for at der bliver sat noget god vin til den gode mad.

Det giver sig selv at jeg bruger de råvarer, der hører til den pågældende sæson og at jeg selv tilbereder al maden fra bunden. Jeg gør mig umage og umage er sjældent gratis, men det behøver heller ikke at koste jer en bondegård.

Jeg glæder mig til at høre om din fest og forhåbentlig hjælpe til at gøre den helt særlig.

Neden for har jeg skrevet mit CV, så du kan sikre dig at jeg har den erfaring, som jeg bryster mig af;


Parry.dk

Thomas Parry

2014 - Faglærer på konditorlinjen på Erhvervsskolen Nordsjælland i Hillerød

2012 - Souschef på Mærsk Leadership Center at Rolighed, Vedbæk

2011 - Chefkonditor hos Summerbird Pure.

2010 – Chefkonditor på hotel D`Angleterre

2008 – Souschef på Restaurant Herman (* Michelin)

2008 – Konditor, med vægt på udvikling hos Summerbird chokolade.

2006-2008 – Dessertkok på Restaurant The Paul. (*Michelin)

2005-2006 – Dessertkok på Restaurant The Fat Duck. (***Michelin)

2004 – 2005 – Kokkeuddannelse afsluttet med bronze fra restaurant The Paul (*Michelin)

2004 Kokkeelev under Nikolaj Kirk på restaurant Schiøtts.

2003-2004 Kokkelev på restaurant Kommendanten (**Michelin).

2002 Konditor på restaurant The waterside inn (***Michelin)

2001 Konditor på cruise liner Radisson Seven Seas Navigator.

1996 – 2001 konditoruddannelse afsluttet med Bronze fra Johansens Konditori, Frederiksberg.

1995 – Afslutning af folkeskolens 10 klasse.

 

Konkurrencer og Begivenheder

2009 – Bronze ved årets dessertParry.dk

2008 – Sølv ved årets kage

2004 – Deltog som assistent for Wassim Hallal i årets kok i Herning, vandt i kategorien 'dessert'

2003 – Deltog i Claus Meyers ” Morgendagens stjerner”

2000 – Deltog i verdensmesterskabet for konditorelever. Modtog 4. plads

1999 – Deltog i Danmarks mesterskabet for unge konditorer. Modtog guldmedalje

 

Kogebøger

 

2009 - Medforfatter til Summerbirds ”Gudernes Føde” ( 4/3 2011 Vandt andenplads i Paris Book Fair i kategorien "verdens bedste chokoladebog")

2009 – Medforfatter til Thomas Hermans ”Herman”

2008 – Medforfatter til ”Fair Food” af Fairtrade

2005 – Medforfatter til Paul Cunninghams ”The Paul"

 

Andet:

17. april 2012 sender TV3 det afsnit, hvor Thomas deltager som gæstekok i Masterchef


Maj-juni 2011 : Artikel om Thomas' dessertaftner hos Numero 64 i Cofocos blad "Copenhagen Food". (#5, copenhagenfood.dk, maj-juni 2011)

 

Søndag D. 13 marts 2011 lavede Thomas et seminar i chokoladefestivalen i tap 1.

 

Tirsdag D. 8 Marts 2011 var Thomas dommer til Årets kage 2011

 

Februar 2011 lavede "Alt for Damerne" en artikel om Thomas, se lidt af den her:

http://www.altfordamerne.dk/madogvin/dessert/3-lakre-dessertopskrifter-fra-dessertkok-Thomas-Parry/

 

1. og 2. Februar 2011 lavede Thomas en dessertaften på Cofocos gourmetrestaurant Numero 64 - læs detaljerne her:

http://www.cofoco.dk/numero64_summerbird.php

 

5. oktober 2010 lavede Thomas en demonstration af chokolade til Magasins chokolade symfoni.

http://katalog.magasin.dk/Magasin/ChokoladeSymfoni2010/?Page=1 )

læs lidt om hvordan det gik:

http://www.chokoladeselskabet.dk/drupal/node/163

 

September 2010 lavede Thomas en demonstration af chokolade på madfestivalen EAT i Øksnehallerne København.

http://www.eat-madmesse.dk/events/show_sondag.htm

læs lidt om hvordan det gik:

http://madbevaegelsen.dk/tag/thomas-parry