Parry.dk

Thomas Parry

2017 - Madhuset SUBSTANS overtager restauranten i Hornbæk Golfklub

2015 - Medejer af Madhuset SUBSTANS i Kvistgård

2014 - Faglærer på konditorlinjen på Erhvervsskolen Nordsjælland i Hillerød

2012 - Souschef på Mærsk Leadership Center at Rolighed, Vedbæk

2011 - Chefkonditor hos Summerbird Pure.

2010 – Chefkonditor på hotel D`Angleterre

2008 – Souschef på Restaurant Herman (* Michelin)

2008 – Konditor, med vægt på udvikling hos Summerbird chokolade.

2006-2008 – Dessertkok på Restaurant The Paul. (*Michelin)

2005-2006 – Dessertkok på Restaurant The Fat Duck. (***Michelin)

2004 – 2005 – Kokkeuddannelse afsluttet med bronze fra restaurant The Paul (*Michelin)

2004 Kokkeelev under Nikolaj Kirk på restaurant Schiøtts.

2003-2004 Kokkelev på restaurant Kommendanten (**Michelin).

2002 Konditor på restaurant The waterside inn (***Michelin)

2001 Konditor på cruise liner Radisson Seven Seas Navigator.

1996 – 2001 konditoruddannelse afsluttet med Bronze fra Johansens Konditori, Frederiksberg.

1995 – Afslutning af folkeskolens 10 klasse.

 

Konkurrencer og Begivenheder

2009 – Bronze ved årets dessertParry.dk

2008 – Sølv ved årets kage

2004 – Deltog som assistent for Wassim Hallal i årets kok i Herning, vandt i kategorien 'dessert'

2003 – Deltog i Claus Meyers ” Morgendagens stjerner”

2000 – Deltog i verdensmesterskabet for konditorelever. Modtog 4. plads

1999 – Deltog i Danmarks mesterskabet for unge konditorer. Modtog guldmedalje

 

Kogebøger

 

2009 - Medforfatter til Summerbirds ”Gudernes Føde” ( 4/3 2011 Vandt andenplads i Paris Book Fair i kategorien "verdens bedste chokoladebog")

2009 – Medforfatter til Thomas Hermans ”Herman”

2008 – Medforfatter til ”Fair Food” af Fairtrade

2005 – Medforfatter til Paul Cunninghams ”The Paul"

 

Andet:

17. april 2012 sender TV3 det afsnit, hvor Thomas deltager som gæstekok i Masterchef


Maj-juni 2011 : Artikel om Thomas' dessertaftner hos Numero 64 i Cofocos blad "Copenhagen Food". (#5, copenhagenfood.dk, maj-juni 2011)

 

Søndag D. 13 marts 2011 lavede Thomas et seminar i chokoladefestivalen i tap 1.

 

Tirsdag D. 8 Marts 2011 var Thomas dommer til Årets kage 2011

 

Februar 2011 lavede "Alt for Damerne" en artikel om Thomas, se lidt af den her:

http://www.altfordamerne.dk/madogvin/dessert/3-lakre-dessertopskrifter-fra-dessertkok-Thomas-Parry/

 

1. og 2. Februar 2011 lavede Thomas en dessertaften på Cofocos gourmetrestaurant Numero 64 - læs detaljerne her:

http://www.cofoco.dk/numero64_summerbird.php

 

5. oktober 2010 lavede Thomas en demonstration af chokolade til Magasins chokolade symfoni.

http://katalog.magasin.dk/Magasin/ChokoladeSymfoni2010/?Page=1 )

læs lidt om hvordan det gik:

http://www.chokoladeselskabet.dk/drupal/node/163

 

September 2010 lavede Thomas en demonstration af chokolade på madfestivalen EAT i Øksnehallerne København.

http://www.eat-madmesse.dk/events/show_sondag.htm

læs lidt om hvordan det gik:

http://madbevaegelsen.dk/tag/thomas-parry