I mit køkken laver vi mad til alle fester og arrangementer som f.eks. bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og firmafester


Når det gælder maden til netop dit arrangement, synes jeg det er bedst at du skriver til mig om dine ønsker og forventninger, som vi så sammen kan arbejde ud fra.
Hvis det virker uoverskueligt ved første øjekast, kan du starte med at tage udgangspunkt i de nedenstående menu-forslag

 

Menu nr. 1

Lun jomfruhummer

Grillet babymajs, timian, syltede perleløg,

hasselnøddepure og sprødt brød

hertil luftig hummerbisque.

Oksemørbrad med citron og karse.

Gulerodspuré, smørdampede gulerødder

Syltet havtorn, sprødstegte brisler,

Timiansauce.

Pocherede stikkelsbær med champagnegele,

tæt chokoladecreme af flødechokolade, champagnefromage

og chokoladeiscreme smagt til med karamel og lang peber.

Hertil serveres lun mørk chokoladesouffle med saltet karamel.

Menu nr. 2.

Cremet ærtesuppe med letrøgede kammuslinger

Valnøddepuré, friske ærter, valnøddenougatine

Hertil serveres grillet valnøddebrød

rosastegt bryst af and fra Bresse

Smørdampet hvidkål med spansk peberbacon og trøfler

Sprød pakke med andelår og foie gras

Portvinssauce.

Hvid chokoladeparfait smagt til med engelsk rålakrids

Vaniljesyltet rabarber og rabarbersorbet.

Hertil serveres en lun hvid chokoladesouffle med hindbærkompot.

Menu nr. 3

Glaseret svinekæbe med trøffelpure,

maltflager, fedtegrever, stegte hasselnødder,

radisser, citron marmelade og urter

Morkelfaseret vagtel med confiteret lår,

sprødt skind, syltede svampe

glaseret pastinak og pastinakpuré

morkelsauce.

Hertil serveres en lun morkelbrioche.

Vaniljepocheret pære med sprødt krydderbrød

Rosmariniscreme og røgede mandler

Hertil serveres lun mazarintærte med syrlig pærekompot